ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Τα προϊόντα της ΑΝΤ. ΔΕΛΗΠΟΥΛΙΟΣ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο DEKA NUTS είναι ιδανικά για μια σωστή διατροφή, για μικρούς και μεγάλους και ιδιαίτερα για όσους καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια, η οποία απαιτεί αυξημένη κατανάλωση ενέργειας σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως οι μαθητές και οι αθλητές.

ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικές ουσίες και πολύτιμα ιχνοστοιχεία, όπως το αβέστιο, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το κάλιο, το μαγνήσιο, ο χαλκός και άλλα. Αποτελούν πολύ καλή πηγή βιταμινών, όπως Ε και του συμπλέγματος Β. Τα λιπαρά τους είναι κατά κύριο λόγο μονοακόρεστα. Ως προϊόντα πλούσια σε φυτικές ίνες, προκαλούν άμεσα αίσθημα πληρότητας της πείνας.

ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Η συστηματική κατανάλωση ποικιλίας ξηρών καρπών συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης πολλών νοσημάτων, μεταξύ των οποίων η καρδιοπάθεια, ο διαβήτης τύπου 2 και διάφορες μορφές καρκίνου.

ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

 

«Ελιξίριο μακροζωίας» έχουν χαρακτηρίσει οι επιστήμονες τους ξηρούς καρπούς, μετά από σειρά ερευνών και μελετών που πραγματοποιήθηκαν από κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, όπως το HARVARD και το YALE, καθώς και από αρκετά εξειδικευμένα ιδρύματα υγείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Εργοστάσιο:

2ο χλμ. Ε.Ο. Σουφλίου-  Αλεξανδρούπολης

 

Πρατήριο:

Ερμού 10, Σουφλί - Ν.Έβρου

 

Υποκατάστημα: Γέφυρα Θεσσαλονίκης

NEWSLETTER

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.